cab

cab

martes, 12 de agosto de 2014

PEDRO MERINO GAÑA A VOLTA A TOLEDO PARA O FROIZ

A Volta a Toledo rematou hoxe , cunha derradeira tirada que comenzou e rematou na capital manchega, coa victoria na xeral do ciclista alcarreño do Súper Froiz. Pedro Merino, que soubo aguantar a camisola de líder desde a segunda das catro etapas das que constou a competición .

A cuarta etapa contou cun percorrido de 136 kilómetros e foi gañada polo ciclista do Gomur, Juan Ignacio Pérez que se impuxo no sprint ao corredor do Condtrucciones Paulino , Jonattan González , en tanto que Merino foi terceiro a tres segundos do dúo cabeiro. O millor dos galegos foi Aser Estevez (15 a 6 segundos ). en tanto que Sergio Miguez foi 38 a 30 segundos  Daniel López 54 a 46 segundos e José Luis Mariño 55 no mesmo tempo .

Na  xeral, Merino gañou a ronda toledana cun tempo de 12 horas, 34 minutos e 50 segundos , con tres segundos de marxe sobre Antonio Pedrero (Lizarte) e 11 segundos sobre Mikel Bizkarra ( Gomur ). Os galegos remataron así : Aser Esrevez ( 17- 4-40), Sergio Miguez ( 24-5-01), José Luis Mariño (25-5-20) e Daniel López (59-11-37).